Account
Logo
Zoeken
12.9 °C
Foto: Fokke Jongsma |  Kringloopwinkel De Lichtpuntloods in Kollumerzwaag is fors uitgebreid. Achter het bestaande gedeelte is een nieuwe loods gebouwd van 900 m2.

Heropening Lichtpuntloods Kollumerzwaag

za 26 november 2016, 18.50 uur

KOLLUMERSWEACH - Kringloopwinkel De Lichtpuntloods in Kollumerzwaag is fors uitgebreid. Achter het bestaande gedeelte is een nieuwe loods gebouwd van 900 m2. De aanvoer van goederen werd zo groot, dat het magazijn te klein werd. Ook de sorteerafdeling kon de grote aanvoer van goederen niet meer goed verwerken. Met de aanbouw kan er nu veel efficiënter gewerkt worden. Daarnaast is ook het vloeroppervlak van de winkel zelf aanzienlijk uitgebreid.

Na de uitbreiding beslaat het totale vloeroppervlak ruim 4.300 m2. De Lichtpuntloods is hiermee één van de grootste kringloopwinkels van Noord-Nederland. Lichtpunt verkoopt uitsluitend eerste klas tweede hands goederen! Er zijn in totaal 14 afdelingen en het assortiment is zeer ruim waaronder boeken, meubelen, kleding, gereedschappen, witgoed, huishoudelijke artikelen enz.

De opbrengsten uit de Lichtpuntloods komen geheel ten goede aan de Opvangboerderij van Lichtpunt, eveneens gevestigd in Kollumerzwaag. Hier worden mensen opgevangen die tussen wal en schip zijn geraakt, veelal ten gevolge van psychosociale problemen. Lichtpunt begeleidt en ondersteunt deze mensen. Dit gebeurt door een team van professionele beroepskrachten, ondersteund door mentoren en vrijwilligers.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Brandweer blust brand in plezierjacht

Brandweer blust brand in plezierjacht

Poll: Moet je altijd Fries kunnen spreken op de rechtbank?

Ja, altijd  
68.2%
Ja, op aanvraag  
14%
Nee  
17.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!


regionaal nieuws

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin





regionaal nieuws

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk