Logo
Zoeken
Zoeken
4.8 °C

Chauffeur dokterswacht mishandeld

za 29 oktober 2016 12.02 uur

DOKKUM - Op de Lauwersseewei bij Dokkum heeft een 25-jarige man uit de gemeente Dongeradeel een chauffeur van de Dokterswacht mishandeld. Dit gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag. De man werd na een korte achtervolging van de Dokterswacht auto door de politie aangehouden op de Rondweg-West.

De chauffeur en de dokter reden over de Lauwersseewei toen ze een auto op de rijstrook aantroffen. Ze tikten op het raam, de bestuurder deed het raam open, maar reageerde niet toen hij werd aangesproken. Beide mannen vertrouwden het niet en haalden de sleutel uit het contact en waarschuwden de politie.

Toen de 25-jarige zijn auto wilde starten kwam hij er achter dat zijn sleutels niet meer in het contact zaten. Hierop vloog dat man uit Dongeradeel de chauffeur aan. In het busje probeerde de man de chauffeur te wurgen, sloeg hem tegen zijn hoofd en beet in de chauffeur. Hierop opende de dokter het portier waardoor zowel de chauffeur als de 25-jarige man naar buiten vielen. De man zag kans zijn sleutels terug te pakken en vluchtte.

De chauffeur en de dokter reden achter de man aan en uiteindelijk kon de man worden aangehouden door de politie. Tegen de 25-jarige zal aangifte worden gedaan. De politie doet onderzoek.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....