9,5 °C
© WâldNet |  De bewoonster was op het moment van de overval aanwezig en raakte gewond

Woningoverval aan de Nijtap in Opeinde

vr 14 oktober 2016 17.53 uur

OPEINDE - Aan de Nijtap in Opeinde is vrijdagmiddag rond 16.00 een woning overvallen. Dit gebeurde door twee jonge mannen. Eén van de twee is inmiddels aangehouden, de ander is nog voortvluchtig. De inmiddels aangehouden verdachte was aangetroffen op de Torenstraat in Drachten.

Op de Torenstraat heeft de politie een auto in beslag genomen. De omgeving van de auto werd uitgekamd. Wat de auto met de overval te maken heeft en wat ze in de omgeving van de auto zochten is op dit moment niet bekend.

De 47-jarige bewoonster was op het moment van de overval aanwezig in de woning. Ze hoorde geluid buiten en ging toen kijken. De twee jonge mannen liepen achter haar aan naar binnen en eisten geld. Na een schermutseling raakte de bewoonster gewond.

Haar letsel lijkt mee te vallen, maar ze is wel meegenomen naar het ziekenhuis. Ze is enorm geschrokken. Het is niet bekend of er iets is weggenomen uit de woning. De technische recherche van de politie is inmiddels een onderzoek gestart in en om de woning aan de Nijtap.

FOTONIEUWS


 

Regionaal nieuws

donderdag 21 oktober | 2 reacties

Herfstkermis in Drachten

9,5 °C
11 inbraken
Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar
10 jaar
15 jaar
20 jaar
Maak de kubus - steentje voor steentje - kleiner tot er niets overblijft.

Of speel iets anders op WâldNet Games.