3,7 °C
© WâldNet |  Regelmatig vinden op het viaduct aanrijdingen plaats. De hoogte belemmert het zicht op de wachtende auto's voor de stoplichten

Weer auto's in botsing op de Woudweg

ma 19 september 2016 16.57 uur

FEANWâLDEN - Twee auto's zijn maandag rond 16.15 uur met elkaar in botsing gekomen op het viaduct over de Centrale As in de Woudweg tussen Quatrebras en Feanwâlden. De bestuurder van een bestelbusje reed richting Feanwâlden en bij het oprijden van het viaduct remden de auto's voor hem plotseling. De bestuurder remde ook maar de vrouw die achter hem reed, zag het te laat en kwam in botsing met de bestelbus.

Beide betrokkenen kwamen met de schrik vrij. Ze konden met hun voertuigen doorrijden naar de Swette om de verzekeringspapieren in te vullen. Toevallig stonden aldaar ook de politie en een ambulance die 15 minuten eerder ter plaatse waren gekomen in verband met een meisje die met haar fiets was gevallen. Het ambulancepersoneel heeft haar behandeld maar ze kon in de auto van haar vader huiswaarts keren. De politieagenten hebben vervolgens korte tijd de betrokkenen van het auto-ongeval geholpen.

FOTONIEUWS


 

Regionaal nieuws

Advertentie

Advertentie