8,9 °C

Gewonde Afghaan ontsnapt uit ziekenhuis

vr 16 september 2016 14.45 uur

BURGUM - De Afghaanse asielzoeker, die vrijdagochtend door de vreemdelingenpolitie werd opgehaald, is vrijdagmiddag ontsnapt uit het ziekenhuis MCL in Leeuwarden. De man viel van de trap en raakte gewond toen de vreemdelingenpolitie hem wilde ophalen. Hij is vervolgens gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De man wist enige uren uit handen van de politie te blijven. De man viel echter op omdat hij een operatiehemd droeg en zijn arm zit in het verband zat. Daarnaast liep hij op blote voeten.

Een groep asielzoekers organiseerde een protestactie nadat de politie 's ochtends voor deur stond van het huis van de man en zijn vrouw en dochter. De asielzoekers hebben veel moeite met de plotselinge komst van de politie op het moment van uitzetten. Ze willen graag meer duidelijkheid zodat ze rustig kunnen slapen en minder gestressd zijn.

De politie heeft de man rond 16.15 uur aangetroffen in de binnenstad van Leeuwarden. Hij verkeerde in een verwarde toestand en hij wordt waarschijnlijk naar de GGZ afdeling gebracht.

 

Regionaal nieuws

8,9 °C
13 inbraken
Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar
10 jaar
15 jaar
20 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.