11.9 °C

Drie aanhoudingen in drugsonderzoek

wo 15 juni 2016 10.03 uur

TWIJZELERHEIDE - De politie heeft in een onderzoek naar de handel in harddrugs drie aanhoudingen verricht. Het gaat om 25-jarige en 36-jarige man uit Twijzelerheide die aangehouden werden door de politie. Dit gebeurde dinsdag aan de Popels en de Wyldekamp in het dorp. Verder werd ook een 39-jarige inwoner van Kollumerzwaag aangehouden. Het trio werd voor nader onderzoek ingesloten.

Diverse inwoners van Twijzelerheide en omgeving deden de afgelopen periode hun beklag bij de politie over de handel en het gebruik van drugs in het dorp. Daarnaast waren er diverse bewoners die tegenover de wijkagent hun zorg uitspraken over het drugsgebruik. Voor de politie reden genoeg om een onderzoek te starten.

Tijdens het onderzoek kwamen drie mannen in beeld die zich vermoedelijk bezig hielden met de handel van drugs in en rondom het dorp. Uiteindelijk was er voldoende bewijs om het trio aan te houden. Dit gebeurde dinsdagochtend. De woningen van de verdachten werden doorzocht en daarbij werd drugs in beslag genomen. De drie verdachten werden overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws

vandaag, 13.12 uur

Fruitdag bij de Spitkeet