Account
Logo
Zoeken
3.1 °C

Start kaartverkoop Burgumer theaterspektakel

di 10 mei 2016, 13.08 uur

BURGUM - Op zaterdag 14 mei om 13.30 uur start de kaartverkoop voor het Burgumer theaterspektakel dat deze zomer wordt gehouden bij het nieuwe aquaduct bij Burgum. Het theaterstuk heet 'De Dwerskop' en kaarten kunnen worden gekocht bij de Mitra en Anka Dupon in Burgum. Na de start van de fysieke kaartverkoop kunnen mensen vanaf woensdag 18 mei online kaarten bestellen via www.dwerskop.nl.

Het theaterstuk wordt gehouden op de Centrale As bij het aquaduct dat recent is aangelegd bij Burgum. In totaal werken zo'n 150 mensen mee aan het theaterstuk dat onder leiding staat van het Iepenloftspul Burgum en BUOG. Het nieuwe aquaduct wordt vernoemd naar de Burgumer Hendrik Bulthuis. Hij was kapper en botenbouwer. Het verhaal wordt deze zomer vertelt vanuit zijn kapsalon.

Op zoek naar Verboden liefdes
In de Dwerskop gaat de hoofdrolspeler Folmer gebukt onder een aantal mislukkingen in zijn leven. Met de komst van het Bulthuis Aquaduct dwars door zijn land, ziet hij kans voor eens en altijd korte metten te maken met die zaken die hij in het verleden heeft laten liggen.

Een van zijn gefaalde momenten in zijn leven is zijn jeugdliefde die te vroeg eindigde omdat beide families in een flinke ruzie verwikkeld raakten. Beide moeders onderschepte jarenlang de brieven en de liefde kwam niet tot bloei. De organisatie is nog op zoek naar verhalen uit de regio. Kent iemand een verhaal dan hoort de organisatie het graag via ruth@iepenloftspul.nl.

Speeldata: 1, 2, 3, 8, 9, 10 september 2016

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



Poll: Moet de gemeente de prijzen gelijk trekken?

Ja  
87.6%
Nee  
6.2%
Geen mening  
6.2%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!


regionaal nieuws

Automobilist eindigt in greppel langs afrit N381

Automobilist eindigt in greppel langs afrit N381