9.8 °C

Drachtster Boys Zaal Vrouwen 3 winnen beker

za 23 april 2016, 12.30 uur

DRACHTEN - Vrijdagavond was het moment voor Dr.Boys VR3 om zich te revancheren voor de verloren Bekerfinale van het vorige seizoen. Ook nu was de tegenstander Avanti/Keuning Advocaten VR 1 uit Stiens.
En het werd een ware bekerthriller wat de vele bezoekers (ca.250 personen) voorgeschoteld kregen. Vanaf het begin waren beide ploegen fel in de duels en gretig op ieder balbezit. Shi Tjoeng Hou van Avanti scoorde de 1-0.

Een kleine tegenvaller voor de vrouwen van Dr.Boys. Echter Bernou Hylkema maakte binnen 3 minuten de 1-1. Berber v/d Zee scoorde de 2-1 voor Avanti Daarna kwam Brenda Bekkema heel snel met de 2-2 en 2-3.

Na de korte rust werd het al snel 3-3 door wederom Berber v/d Zee en toen was de spanning voelbaar in de SNIJ Noordhal. Het eindschot kwam van Bernou Hylkema (3-4) en na een hectische slotfase trokken de Vrouwen van Dr.Boys 3 de overwinning over de streep.
Eindelijk kon voorzitter Gijs Lokhorst de beker overhandigen aan de Drachtster Vrouwen. Een meer dan verdiend succes in een fantastisch spannende Bekerfinale.