2,2 °C

4 maanden cel voor ontucht met nichtje (15)

di 19 april 2016 16.30 uur

LEEUWARDEN -

Voor het plegen van ontucht met zijn 15-jarige nichtje uit Drachten is een inwoner van Enschede (37) dinsdag door de rechtbank in Leeuwarden veroordeeld tot vier maanden cel. Daar bovenop kreeg de Enschedenaar nog eens vier maanden voorwaardelijke celstraf met een proeftijd van twee jaar. De man heeft op de avond van 23 mei 2014 ontucht gepleegd met zijn nichtje.

Hij verbleef destijds bij het meisje en haar moeder in huis. De moeder van het meisje was een avondje uit en had de Enschedenaar gevraagd om op te passen. De man ontkende bij de politie dat hij zijn nichtje tegen haar wil had misbruikt. Hij zou haar alleen geplaagd en gekieteld hebben. Op het lichaam van het meisje werd echter dna-materiaal van de oom gevonden.

Het meisje schreef in een slachtofferverklaring dat het niet goed met haar gaat, sinds de dag dat ze werd misbruikt. Ze voelt zich schuldig en tot in het diepst van haar ziel gekwetst. Ze slaapt slecht en ze presteert slecht op school. De Enschedenaar reageerde niet op uitnodigingen van de reclassering voor een gesprek. Ook toen de rechtszaak twee weken geleden werd behandeld, liet hij zijn gezicht niet zien.

 

Regionaal nieuws

2,2 °C

8 inbraken

8 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Maak de kubus - steentje voor steentje - kleiner tot er niets overblijft.

Of speel iets anders op WâldNet Games.