9,1 °C
Foto: Geert Huisman

Echtpaar Hazelhoff-Twikkeler 60 jaar getrouwd

do 25 februari 2016 13.13 uur

SURHUISTERVEEN -

Burgemeester Gerben Gerbrandy bezocht donderdagochtend het echtpaar Hazelhoff-Twikkeler uit Surhuisterveen. Bob Hazelhoff en Griet Hazelhoff-Twikkeler vierden die dag dat zij 60 jaar getrouwd zijn.

De heer Hazelhoff is geboren op 14 juni 1933 en mevrouw Hazelhoff-Twikkeler op 16 februari 1937. Het huwelijk werd voltrokken op 25 februari 1956 te Nieuwe Pekela. Het echtpaar heeft een dochter, twee kleinkinderen en een achterkleinkind.

De heer Hazelhoff werkte enige jaren in de zee-en binnenvaart, daarna is hij begonnen in de wegenbouw als machinist. 24-jaar lang was hij examinator aan de Machinistenschool te Ede en docent voor de stichting Beroepsopleidingen Wegenbouw. De laatste twintig jaar was hij bedrijfsleider van het technische deel van een wegenbouwbedrijf. In 1991 ging hij met de vut.

Mevrouw Hazelhoff-Twikkeler was medewerkster in een Tricotagefabriek waar ze mee stopte na haar trouwen. Ze zorgde voor de kinderen en het huishouden. Daarnaast werkte ze nog negen jaar in de thuiszorg. Het echtpaar woont nog zelfstandig, in vrij goede gezondheid.

FOTONIEUWS


 

Regionaal nieuws

9,1 °C

4 inbraken

4 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.