1,4 °C
Foto: Geert Huisman

Toneel: Opvallende gasten in Simmerdepresje

za 16 januari 2016 13.07 uur

SURHUISTERVEEN -

De acteurs van toneelvereniging De Trochsetters uit Surhuisterveen zetten in februari het kluchtige blijspel Simmerdepresje van Froukje Annema op de planken. Willem en Hanny runnen een hotel in het Friese waterland. Maar helaas voor hun is het al de zoveelste zomer op rij dat het zomerweer ver te zoeken is.

Alle twaalf kamers zijn leeg en als het weer zo blijft zal daar wel niet verandering in komen. Maar dan belt de schoonmoeder van Willem met een verrassing! Ze is onder weg naar het hotel met drie vriendinnen. Hanny is blij want eindelijk zijn er weer wat inkomsten, maar Willem had liever dat ze thuis waren gebleven.

Wanneer er nog een opvallende gast verschijnt lijkt het toch nog druk te worden. Willem is liever lui dan moe en schakelt meteen Richtsje in om te komen helpen. Welke ontwikkelingen er plaatsvinden tussen Willem en zijn schoonmoeder en hoe het zit met die opvallende gast kunt u gaan zien tijdens onze uitvoeringen.

Deze vinden plaats op zaterdag 6, 13 & 20 februari in Brasserie Kolkzicht in Surhuisterveen, aanvang 20:15 uur. De kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Primera en lectuurshop Schippers á €8.00 per stuk. Daarnaast is er op zaterdag 6 februari de welbekende seniorenmiddag.

Deze voorstelling is voor alle 50+ers van Achtkarspelen. Aanvang 14.00. Kaarten voor de seniorenmiddag zijn alleen aan de zaal verkrijgbaar.

FOTONIEUWS


 

Regionaal nieuws