2,2 °C

Alertec neemt D-jobs en Special Projects over

za 28 november 2015 10.38 uur

DRACHTEN -

Uitzendbureau Alertec, met vijf vestigingen in Nederland en twee in Duitsland, heeft zijn omzet dit jaar fors zien stijgen. Het bedrijf, waarvan het hoofdkantoor in Drachten gevestigd is, profiteert behoorlijk van de aantrekkende economie in Nederland en Duitsland. Vooral in de metaal en techniek sector, branches waarin Alertec al jaren sterk is, wordt veel personeel gevraagd.

Met een verder aantrekkende economie als steun in de rug wil Alertec doorgroeien. Vandaar dat het uitzendbureau zich behoorlijk op de markt roert en nu ook uitzendbureaus D-jobs en Special Projects heeft overgenomen. D-jobs is al geruime tijd actief in het bemiddelen van flexibel personeel in allerlei functies en sectoren. Special Projects is specialist op het gebied van flexibele arbeid binnen de bouwsector.
"De overname van D-jobs en Special Projects past uitstekend in onze groeistrategie", zegt André Hamstra, Directeur van Alertec. "Met deze overname geven wij invulling aan onze ambitie om ons in Nederland en Duitsland nog meer op de kaart te zetten."

De vestigingen van D-jobs en Special Projects, in Drachten en Oosterwolde, blijven bestaan en er treedt geen verlies van banen op. Anthon Conijn, algemeen directeur van D-jobs en Special Projects, die wegens gebrek aan opvolging een betrouwbare partij zocht, zal als adviseur bij Alertec in dienst treden om zo een goede overgang van zowel personeel als klanten te begeleiden.

 

Regionaal nieuws

2,2 °C

5 inbraken

14 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.