1,8 °C

Komst spreekuur Kindergeneeskunde in Dokkum

wo 25 november 2015 10.47 uur

DOKKUM -

Per 1 december 2015 start ziekenhuis Nij Smellinghe een polikliniek Kindergeneeskunde in Dokkum. Dr. Alwin Brouwer, kinderarts: "In de afgelopen maanden hebben patiënten uit de regio Dokkum veelvuldig gevraagd of het mogelijk is ook spreekuren in Dokkum te houden. Mensen kiezen voor de kwaliteit en continuïteit van de zorg maar willen deze ook dichtbij ontvangen. Wij willen graag in die behoefte voorzien. Om tegemoet te komen aan deze wens, hebben we ervoor gekozen om vanaf 1 december 2015 een polikliniek Kindergeneeskunde te starten in het gebouw waar ook onze polikliniek Gynaecologie is gevestigd: De Woudvaart op het terrein van De Sionsberg."

Op de polikliniek Kindergeneeskunde wordt spreekuur gehouden voor begeleiding en behandeling van zieke kinderen; van pasgeborenen tot pubers met acute en chronische ziekten. Ook kunt u als zwangere terecht als er vragen zijn over uw nog ongeboren kind. De polikliniek zal geen spoedeisende hulp functie hebben.

De polikliniek Kindergeneeskunde is gesitueerd in gebouw De Woudvaart op het terrein van De Sionsberg. Twee van onze kinderartsen, mw. dr. L.M. Leer en dr. A.F.J. Brouwer, zullen met ingang van dinsdag 1 december 2015 aanvankelijk twee dagdelen per week praktijk uitoefenen op locatie in Dokkum. Indien meer capaciteit nodig is, vindt uitbreiding van het aantal dagdelen plaats.

 

Regionaal nieuws

1,8 °C

5 inbraken

12 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.