Account
Logo
Zoeken
8.3 °C

© BD-Fotografie/Berend |  Donderdagavond werden de puntjes op de i gezet

Veenhoop weer klaar voor festival

do 16 juli 2015, 22.16 uur

DE VEENHOOP - Op 17 juli a.s. gaat de 64e editie van het Veenhoopfestival weer van start. Het festival duurt van vrijdag 17 juli tot en met maandag 20 juli. Het Veenhoopfestival is het oudste meerdaagse popfestival van Nederland. En in zijn soort (boerenrock) misschien ook wel de meest unieke.

De editie 2015 wordt een bijzondere editie. Dit jaar zullen wij NORMAAL voor de laatste keer live kunnen bewonderen. Nadat Bennie Jolink al een paar keer had aangegeven te willen stoppen is dit echt hun laatste jaar. Met hun ‘Veldtocht’ zullen ze op vrijdag 17 juli op eigen verzoek nog één keer De Veenhoop aandoen. Het laatste optreden van NORMAAL belooft een bijzondere gebeurtenis te worden.

De zaterdag, 18 juli, zal weer vroeg in de avond (tent open vanaf 18.30 uur) starten met een keur aan artiesten verdeeld over 2 podia met als echte publiekstrekkers: Go Back To The Zoo, Audio Adam en (natuurlijk) de Friese bands De Hûnekop en The Deadline, (winnaar van het open podium 2014)

Volgens veel van onze bezoekers geeft de zondag het ultieme ‘Veenhoop-familie’ gevoel weer. Het is bijna een reünie. Met het afgelopen jaar bijna 5000 bezoekers en een programma met aandacht voor zowel Friese bands als Nederlands(talig) repertoire was het een topmiddag! Zondag 19 juli start ‘s middags om 15.00 uur en zal uitlopen tot ver in de avond. Artiesten die zullen optreden zijn o.a. Jelle B., Folkert Hans Tolsma en Harrie Slinger (Drukwerk).

Maandagavond zal het festival een spetterende afsluiting krijgen met bands als o.a. Dirty Daddies en John Coffey (na successen op Lowlands en Eurosonic dit jaar ook op Pinkpop).

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland




regionaal nieuws

Meisje mishandeld door man (24) na afwijzing flirt

Meisje mishandeld door man (24) na afwijzing flirt


kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost



regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof