Account
Logo
Zoeken
6.4 °C
Foto: Geert Huisman

Suzuki Swift vliegt drie keer over de kop

ma 30 maart 2015, 19.45 uur

SURHUISTERVEEN - De bestuurder van een Suzuki Swift is maandag met zijn voertuig van de weg gevlogen in Surhuisterveen. De automobilist uit Marum kwam vanaf de Lauwersweg en verloor op de Dalweg de macht over het stuur. Het voertuig raakte een stoep, vloog drie keer over de kop en schoot vervolgens door een hek en kwam in een weiland achter Koel- en vrieshuis Auke Weening tot stilstand.

De bestuurder kon vermoedelijk zelfstandig zijn auto verlaten en kwam met de schrik vrij. De jongeman zat op het moment van het ongeval alleen in de auto. Eerder op de dag toerde hij met twee meisjes uit Haulerwijk en Oosterwolde en een jongen uit Lucaswolde rond in Surhuisterveen. Het drietal was net voor het ongeval uitgestapt bij het tankstation aan de Meander waarna de jongen alleen verder was gereden.

Na het ongeval, dat rond 18.35 uur plaatsvond, zijn ambulance en brandweer ter plaatse gekomen Na onderzoek van de bestuurder werd al snel werd duidelijk dat de man geen verwondingen had opgelopen. De Suzuki Swift raakte wel zwaar beschadigd door het ongeval. Na technisch onderzoek door de politie werd de zwaar gehavende wagen door Van Kammen geborgen.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Brandweer blust brand in plezierjacht

Brandweer blust brand in plezierjacht

Poll: Moet je altijd Fries kunnen spreken op de rechtbank?

Ja, altijd  
67%
Ja, op aanvraag  
15.3%
Nee  
17.7%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!

regionaal nieuws

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin





regionaal nieuws

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk