15.4 °C

Nieuw: Suzuki Vitara! Dé Allroader van nu

wo 25 maart 2015 20.41 uur

LEEUWARDEN - In 1988 introduceerde Suzuki de Vitara en precies 10 jaar later werd de Grand Vitara gelanceerd. De huidige generatie Grand Vitara volgde in 2005 en werd met erg veel enthousiasme ontvangen. En dit jaar, weer precies tien jaar later komt Suzuki met opnieuw een spiksplinternieuwe Vitara!

Het ontwerp van de nieuwe Vitara herbergt stijlelementen van vorige generaties en geeft de compacte SUV een robuuste uitstraling. Het in- en exterieur kunnen met een aantal in het oog springende elementen op de persoonlijke smaak worden afgestemd. De leefruimte binnenin is royaal. De bagageruimte is ruim met 375 liter (met achterbank neer zelfs 1.120 liter) en bovendien makkelijk toegankelijk. Er is keuze uit twee motorvarianten: een 1.6 benzinemotor en een 1.6 dieselmotor, die beide 88kW/120 pk leveren.

Vanzelfsprekend zijn deze motoren voorzien van de modernste technieken, waardoor de Vitara net als de Swift en S-Cross tot de zuinigste en schoonste in zijn klasse behoort. De dieselvariant komt in aanmerking voor 20% bijtelling. Bovendien is de Vitara rijk uitgerust met veiligheidsvoorzieningen, waaronder maar liefst 7 airbags.

De vanafprijs voor deze stoere AllRoader bedraagt € 19.999,-. Leasen kan al vanaf een netto bijtellingsbedrag van nog geen € 155,- per maand en zorgeloos All-inclusive rijden (particulier leasen) vanaf € 369,- per maand (incl. álle kosten behalve de brandstof).

Auto Cammingha wil u graag kennis laten maken met deze compacte SUV die is uitgerust met de modernste technieken. Daarom bent u van harte welkom op 26 maart vanaf 19:30 uur om zelf de nieuwe Vitara te bewonderen. Komt u ook langs? De koffie staat natuurlijk klaar. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem, vanaf 27 maart kunt u bij het autobedrijf langskomen om een proefrit te maken.

Meer informatie over de Vitara kunt u vinden op www.autocammingha.nl of op www.suzuki.nl

Auto Cammingha
Plutoweg 5 (De Hemrik)
8938 AC Leeuwarden
058- 288 09 18

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws