Account
Logo
Zoeken
19.8 °C
Bidden voor Dokk'em open Air
© WâldNet

Bidden voor Dokk'em open Air

za 21 juni 2014, 15.35 regionaal

DOKKUM - Bezoekers keken zaterdag misschien even vreemd op bij het naderen van het metalfestival Dokk'em Open Air. Bij de negende editie van het festival werd namelijk fanatiek voor de voorbijgangers gebeden. Het weekend van 20 en 21 juni staat voor de stad Dokkum in het teken van Dokk'em Open Air. De organisatie van de negende editie van het metalfestival was aan het eind van de eerste avond al erg enthousiast.

De stichting Naar House is een landelijke interkerkelijke evangelisatiestichting werkzaam bij house-evenementen, in uitgaansgebieden en winkelcentra om het evangelie van de redding door Jezus Christus te verkondigen. Ook wil Naar House mensen waarschuwen voor de gevaren van (house)muziek en de (house)muziekscene. Ze grepen het Dokkumer festival aan om enige promotie voor zichzelf te maken.

Het festival krijgt overigens hulp van vele vrijwilligers. Met een ontzettend sfeervol terrein en met meer dan 750 mensen op de camping was het vrijdagavond voor de bezoekers en vrijwilligers een uitstekend feest. Dankzij de oneindige inzet van een enorme groep vrijwilligers en dankzij de hulp van buurtbewoners, bedrijven in en rond Dokkum en de zeer behulpzame gemeente Dongeradeel kan het festival plaatsvinden. In 2013 trok het festival 3500 bezoekers, verdeeld over twee dagen. Naar verwachting wordt dat aantal ook in 2014 gehaald.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws