Account
Logo
Zoeken
7.6 °C
Foto: Geert Huisman

MRV Tesselschade speet L'Amourexia

do 16 januari 2014, 15.55 uur

HURDEGARYP - Dit seizoen heeft Tesselschade gekozen voor de Friese vertaling van het toneelstuk ‘Denk aan mij’, geschreven door Hetty Heijting, een Friese première. Het stuk is speciaal voor Tesselschade vertaald door Marijke Geertsma en bewerkt door Anny Veenstra, die ook dit jaar weer de regie in handen heeft. De voorstellingen vinden plaats in het nieuwe Multifunctioneel centrum ‘it Maskelyn’ in Hurdegaryp. Een prachtige zaal op de nieuwe locatie aan de Easteromwei.

In deze productie draait het om vier totaal verschillende vrouwen. Zij worden – zonder het van elkaar te weten- uitgenodigd door hun ex-man in het voor hen zo vertrouwde vakantiehuis in Frankrijk....

En je zit goed in je vel, dus zeg je ‘ja’. Er komen echter nóg drie ex-vrouwen. Het uitstapje met goede herinneringen loopt al snel uit op een nachtmerrie...

Vier totaal verschillende vrouwen raken verwikkeld in een schaamteloos conflict vol hilarische rivaliteit en typische ‘vrouwenstreken’. Geen wonder. Allemaal voorbij de veertig en heilig van plan om nu eindelijk eens te krijgen wat hen toekomt. Stuk voor stuk dachten zij ermee klaar te zijn.

Ze moeten hier toch boven staan? En waar blijft die ex eigenlijk? Was het nog maar gisteren, waren ze maar nooit gegaan? Er laait van alles op: jaloezie, wraak, hormonen, spijt en vooral: de waarheid! Heeft ie het tóch weer voor elkaar!
Een vrolijke productie, een echte aanrader, dus! En uiteraard van de al jaren bekende hoge kwaliteit, die u van Tesselschade gewend bent.

Spelers in deze product ie zijn Stienie Boskma, Matty Dijk, Ida van der Veen en Hennie Veenstra. De kaartverkoop is reeds gestart; in de voorverkoop zijn al bijna 900 kaarten verkocht. Kaarten zijn alleen te bestellen op telefoonnummer 06-23130649.

De voorstellingen zijn op:

Zaterdag 18 januari
Vrijdag 24 januari, onze speciale vrouwenavond*
Zaterdag 25 januari
Zondag 26 januari, middagvoorstelling
Vrijdag 31 januari
Zaterdag 1 februari

* Extra aandacht voor de speciale vrouwenavond:

Op deze avond wordt de foyer omgetoverd tot een vrouwenmarkt met stands, verzorgd door de lokale middenstand; stands met beauty tips, bijouterieën, mode –accessoires, de laatste modetrends, enz. enz.

Bovendien zorgt vrouwenkoor ‘Top Secreet’ uit Leeuwarden voor een passende muzikale omlijsting. Zij maken hun naam Top en Secreet meer dan waar. Voor vrouwen een niet te missen gelegenheid! Mannen zijn deze avond even niet welkom.

Alle voorstellingen starten om klokslag 20.00 uur, zondagmiddag om 14.30 uur. De zaal is open vanaf een half uur voor aanvang.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369


regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij



regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Poll: Wat vindt u van de overstap van Joran Jager?

Een verstandige keuze  
27%
Een slechte keuze. Hij had zijn partij en liberale principes trouw moeten blijven  
27%
Maakt niet uit, hij is er voor de inwoners  
18.3%
Geen mening  
27.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Feanster duo verdacht van meerdere diefstallen

Feanster duo verdacht van meerdere diefstallen