Account
Logo
Zoeken
5.3 °C

Ook CDA'er Van der Meer vertrekt

do 19 december 2013, 15.11 uur

DOKKUM - Met onmiddellijke ingang heeft Jurjen van der Meer besloten te stoppen met zijn raadslidmaatschap voor het CDA in de gemeente Dongeradeel. De fractievoorzitter is teleurgesteld in 'bepaalde bewegingen' binnen het CDA Dongeradeel. Van der Meer is het vijfde raadslid dat zijn functie neerlegt. Van der Meer wil even helemaal stoppen met de politiek.

De CDA-fractie nam nog niet lang geleden afscheid van raadsleden Jouke Douwe de Vries en Klaas van der Galiën. De 7-koppige fractie van het CDA nam ook al afscheid van Marjan Dreves-Veer, die per direct opstapte en van Wies Boonstra-Reinders die om onder andere gezondheidsredenen haar functie neerlegde.

De officiële verklaring van van het CDA Dongeradeel over Van der Meer: "Bepaalde bewegingen binnen CDA Dongeradeel hebben bij hem een diep gevoel van teleurstelling teweeg gebracht, waardoor hij de energie mist om er nu en ook straks nog vol voor te gaan." De heer Van der Meer stond op nummer 2 van de kandidatenlijst en deze positie is volgens het CDA een bewuste keuze geweest in verband met zijn drukke baan als regiomanager bij het UWV.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws





regionaal nieuws

Fietsster gewond bij aanrijding

Fietsster gewond bij aanrijding



regionaal nieuws

Auto neemt spontaan een duik in vijver

Auto neemt spontaan een duik in vijver





regionaal nieuws

Voorwaardelijke boete voor online wapenhandelaar

Voorwaardelijke boete voor online wapenhandelaar