Account
Logo
Zoeken
-0.1 °C

Nij Smellinghe in actie voor Serious Request

za 07 december 2013 09.55 uur

DRACHTEN - In Nij Smellinghe wordt op woensdag 11 december een Serious Request markt georganiseerd. Tijdens deze markt worden diverse zelfgemaakte spullen van medewerkers verkocht, daarnaast verkoopt het ziekenhuis deze dag producten die passen bij het thema van de jaarlijkse 3FM actie. De opbrengst van de markt wordt volledig geschonken aan Serious Request.

Het idee van de markt komt naar aanleiding van veel initiatieven die binnen het ziekenhuis ontplooid werden. Yteke van Dijk, communicatieadviseur, merkt dat het erg leeft in de organisatie. “We kregen op onze afdeling diverse vragen. Mensen wilden iets bakken, verkochten zelfgemaakte spullen of vroegen of het ziekenhuis nog iets ging doen. We vonden dat we niet achter konden blijven en hebben daarom deze markt georganiseerd.”

Ook leveranciers en andere afdelingen werden enthousiast en er werd gebrainstormd over mogelijke artikelen. “Het resultaat is dat we wc-papier en diarreeremmers gaan verkopen, dit vonden we goed passen bij het thema van dit jaar, namelijk het voorkomen van diarree bij kinderen.” Ook het restaurant van Nij Smellinghe is aanwezig op de markt. “Iedereen die zin heeft in iets te eten of te drinken moet zeker even langskomen op 11 december.”

De markt wordt op 11 december gehouden van 10.00 uur tot 15.30 uur in vergaderzaal 5 van het ziekenhuis. Voor de artikelen geldt: op is op.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....