Account
Logo
Zoeken
6.9 °C
Fout bij afhandeling na decode 0 -

Chaos met vrijgezellenfeest in wokrestaurant

ma 18 november 2013, 12.30 uur

LEEUWARDEN - Het had een gezellig vrijgezellenfeestje moeten worden in een Drachtster wokrestaurant, in plaats daarvan ontaardde het in een complete chaos. Een Drachtster (37) moest zich maandag bij de politierechter verantwoorden omdat hij op 12 november 2011 tijdens het vrijgezellenfeest van zijn broer in het wokrestaurant iemand mishandeld zou hebben. Daar draaide de Drachtster ook niet omheen, hij gaf toe dat hij iemand een klap had gegeven. Maar er was ook het nodige aan vooraf gegaan.

De groep waarbij ook het latere slachtoffer hoorde, zou zich bijzonder luidruchtig en vervelend hebben gedragen. Het bier vloeide rijkelijk en de stukken brood vlogen over de tafel, volgens de Drachtster. Ook de andere klanten van het wokrestaurant moest het ontgelden, dus ook de groep waar de Drachtster bij hoorde. Vrouwen uit het gezelschap werden beledigd en ook het personeel werd lastiggevallen. Triest dieptepunt was toen iemand uit de rumoerige groep een serveerster met een dienblad vol met bier liet struikelen. 'Het ging de hele avond door', aldus de Drachtster.

Op een gegeven moment liepen de irritaties zo hoog op dat er klappen vielen. De Drachtster had één tik uitgedeeld, waarna hij door vijf of zes man werd besprongen. Het slachtoffer had echter verklaard dat hij was geslagen door iemand die een stropdas droeg met een tekst erop. De broer van de verdachte had die avond een stropdas om, met de tekst 'Ik ben vrijgezel'. De broer had dus waarschijnlijk de klap uitgedeeld, maar hij was niet gedagvaard. En dus werd de Drachtster vrijgesproken, hij had in de chaos in het wokrestaurant iemand anders geslagen.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws