Account
Logo
Zoeken
4.2 °C

Schuifwand-systemen bij Land Interieurbouw

di 27 augustus 2013, 17.30 uur

SURHUISTERVEEN - Bent u op zoek naar een schuifwand-systeem met een mooie uitstraling, ruimtebesparend, soepele geleiding én betaalbare luxe? Dát is wat Advance en Advance Deluxe zo uniek maakt. Vanwege de onzichtbare wielen is Advance Deluxe zelfs geschikt als scheidingswand.

Voor elk kastsysteem is een assortiment beschikbaar bestaande uit verfrissende deurvullingen in hout, glas of spiegel, de trends van vandaag maar ook fraaie houtdecors. Daarbij zijn er voor elke deurvulling bijpassende zijwanden en is het mogelijk om zelf het kastinterieur te bepalen. Afmeting, materiaalkeuze, kleurstelling, interieur en accessoires, met Advance stelt u een kast samen die aansluit bij úw woonwensen. Land Interieurbouw uit Surhuisterveen kan het systeem in de regio leveren.

Het Advance programma biedt ook oplossingen voor moeilijke ruimten, zoals het plaatsen waarbij het plafond niet helemaal waterpas is of andere moeilijke hoek. Met schuine daksteunen en schuine deurgeleidingen kunnen deze problemen moeiteloos verholpen worden.

Heeft u interesse gekregen in dit product aarzel dan niet om contact op te nemen met Land Interieurbouw. U kunt bij het bedrijf alle monsters en mogelijkheden bekijken en advies krijgen.

Land Interieurbouw is al meer dan 35 jaar een begrip in de interieurbouw branche op het gebied van het maken van interieurs voor bedrijven en particulieren.

Vanuit Surhuisterveen wordt voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers gewerkt. Wij vertalen onze ontwerpen naar solide interieurs en meubelen waarbij jarenlang plezier gegarandeerd is.

Voor meer informatie en een impressie van het bedrijf kunt u een kijkje nemen op: www.land-interieurbouw.nl of bel naar 0512-365998

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
75.3%
Heel misschien wordt het nog wat....  
3.5%
Ik hoop dat het doorgaat!  
21.2%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie




regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'