Account
Logo
Zoeken
9.4 °C

Discriminerende Burgumer opgepakt

di 23 juli 2013, 10.37 uur

BURGUM - De politie heeft maandagavond in de jachthaven van Burgum een 18-jarige jongen uit Burgum aangehouden omdat hij een agent had gediscrimineerd. Daarnaast kon hij zich niet identificeren.

De politie was naar de jachthaven gekomen toen een echtpaar de politie had gebeld. Ze wilden naar hun bootplek varen maar er lag echter een bootje, met daarin enkele jongeren, op de plek waar ze langs moesten. Deze jongeren konden niet op hun havenplekje komen omdat daar een andere boot lag. Op een zeker moment vond er een aanvaring tussen beide boten plaats.

De politie kwam ter plaatse en de agenten riepen de jongeren naar de kant. Met twee van hen kon een gesprek worden gevoerd. De 18-jarige was echter opstandig. Hij kon zich niet identificeren en een uitspraak over de huidskleur van één van de agenten was de druppel. De verdachte werd keihard door agenten tegen de vloer gewerkt en in handboeien naar de politiebus gebracht.

De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor werd tegen hem proces-verbaal opgemaakt. Later die avond mocht hij het bureau weer verlaten.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost


regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof


ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!



regionaal nieuws

Ree uit hek bevrijd door brandweer

Ree uit hek bevrijd door brandweer