9,1 °C

Slank de zomer in!

ma 04 maart 2013 13.33 uur

HARKEMA -

Sport- en afslankinstituut Julia is een profesionele sportschool voor dames en heren met overgewicht en of onderhoud van het slankere behaalde gewicht. Julia biedt alles wat een traditionele sportschool ook biedt maar dan meer, véél meer.

Bij Julia vindt u profesionele trainers die zelf ook te maken hebben gehad met overgewicht en wordt u met respect begeleidt naar een gezondere levensstijl. De trainers van Julia worden regelmatig bijgeschoold. De toestellen in de sportschool zijn modern en gebruikelijksvriendelijk, ook voor mensen met overgewicht. En wat nog wel het belangrijkst is voor mensen met over- en ondergewicht, bij Julia heerst een sfeer van acceptatie en respect voor je medemens ongeacht hoeveel je weegt.

Omdat het maart is en we weer naar het mooie weer toegaan heeft Julia tijdens tijdens de maand maart de voorjaarsactie, gratis inschrijven, gratis intake en streefgewicht meting!

Voor maar 37 euro per maand kunt u onbeperkt sporten, wegen en ontvangt u iedere week een weekmenu met heerlijke makkelijke en voordelige recepten! Voor meesportende partners en studenten geldt een extra korting.

Wilt u net zoals het televisieprogramma “Obese” meer begeleiding? Dan kunt u samen met één van Julia’s personal trainers extra gemotiveerd en begeleid worden naar een slanker gewicht!

Naast de reguliere groepslessen bij Julia zoals, Steps, Clubpower, Clubcycle, Circuit in the Circle en HipnThigh kunt u kiezen voor extra begeleiding door een personal trainer, een better belly kuur en/ of een vacustep kuur. Iedere ochtend vanaf 10 uur is er Circuit in the Circle voor 40+ tot en met 70+. Vrije fitness is altijd mogelijk gedurende de ochtenden en avonden. In de lounge ruimte staat altijd gratis thee en koffie voor u klaar!

Bij Helfrich en boekhandel Douma in Surhuisterveen kunt u het boek “slank met Julia” aanschaffen. Drogisterij Helfrich heeft ook “tip van Julia” vitamine reeks in haar assortiment. De AH in Surhuisterveen verkoopt het “Juliabrood” en het “Juliagehakt”. Het “Juliabrood” is ontwikkeld door Julia en bakkerij Wouda uit Surhuizum. Nieuw is het “Juliaontbijtkoek” met minder suikers, verkrijgbaar bij bakker Wouda in Surhuizum, Rottevalle en Harkema.

Wilt u meer informatie? Dan kunt u een kijkje nemen op www.juliadeclerck.nl of telefonisch contact met Julia zelf opnemen met zakelijk mobiel: tel: 06-52343347. U kunt ook even binnenwandelen bij Julia, iedere ochtend vanaf 11.30 en iedere avond rond 20.00. U krijgt dan van Julia zelf een rondleiding.

FOTONIEUWS


 

Regionaal nieuws

Vandaag, 21.35 uur

Auto's in botsing op Trekweg

9,1 °C

8 inbraken

9 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.