Account
Logo
Zoeken
Zoeken
8.9 °C

Navigatie-dieven gepakt in Damwâld

wo 30 januari 2013 09.19 uur

DAMWâLD - De politie heeft in de nacht van dinsdag van woensdag een 25-jarige inwoner van Bedum en een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van diefstal.

Getuigen hadden op de Halewei twee mannen zien lopen die opvallend veel belangstelling hadden voor een aantal geparkeerde auto’s. Reden voor hen om direct de politie te waarschuwen. Daarbij werd een goed signalement van de twee door gegeven en tevens een goede beschrijving van auto waarin de mannen reden.

Meerdere agenten gingen naar Damwâld. Op de Nijewei bleek uit een auto een navigatiesysteem te zijn gestolen. De eigenaar waarschuwde eveneens de politie. Op de Haadwei in Damwâld zagen agenten de betreffende auto rijden. De bestuurder kreeg een stopteken. In de auto vonden agenten een tas met daarin inbrekersgereedschap, handschoenen en zaklampen. In de kofferbak vonden de agenten vier navigatiesystemen. Reden genoeg om de twee mannen aan te houden.

De verdachten werden overgebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten. De auto, het inbrekersgereedschap en de navigatiesystemen werden in beslag genomen.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....