15.1 °C

Flamingo's Buitenpost viert jubileum

zo 27 januari 2013 23.45 uur

BUITENPOST - Op 1 april aanstaande bestaat korfbalvereniging Flamingo’s uit Buitenpost op de kop af 50 jaar. Van meet af aan is de vereniging een belangrijke sportieve en sociale factor in het maatschappelijke leven van veel Buitenposters geweest. De vereniging is in de afgelopen 50 jaar gegroeid van 20 leden bij de oprichting tot 210 leden nu.

Voor de viering van het 50 jarige jubileum is een commissie in het leven geroepen die de activiteiten rond het feestelijke gebeuren organiseert. Het wordt een jubileumfeest voor alle leden van de vereniging, van oud tot jong en van spelend tot niet spelend. Maar ook worden oud-leden en oud-trainers uitgenodigd om aan de festiviteiten deel te nemen. Zij vormen immers de geschiedenis van de vereniging.

Op 6 april wordt het jubileum gevierd en worden over de hele dag activiteiten georganiseerd. De ochtend wordt ingeruimd voor de jongste spelertjes; de toekomst van de korfbalvereniging. Na leuke spelactiviteiten sluiten zij de ochtend af met een grandioos pannenkoekenspektakel.

In de middag is het de beurt aan leden en oud leden om, gekleed als in de beginjaren 60, zich op het sportieve vlak aan elkaar te meten. Ook komen de spelers van de jongste telg van de vereniging, het G-team, in actie. Zij zullen in mix-teams van spelers, ouders en begeleiders sportief van zich laten spreken.

Na het sportieve is het tijd voor de reünie. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen sterke verhalen worden opgehaald, waarbij oude foto’s en videobeelden worden getoond. Voordat het avondprogramma start, kan in de Ynrinner aan een warm- en koud buffet worden aangeschoven. Sluitstuk van de feestelijkheden is die avond een geweldig optreden van Jelle-B in de feesttent.

De organisatie doet haar best om alle oud-leden en trainers te benaderen. Helaas zijn de gegevens in de archieven niet meer up-date. Bent u lid of trainer van de KV Flamingo’s geweest maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? Meld u dan aan via het email-adres: jubileumcie.kvflamingos@gmail.com.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws