Account
Logo
Zoeken
7.5 °C
Foto: Tino Broekstra

Stockcar-bus na klapband van de weg

zo 21 oktober 2012, 1.08 uur

DONKERBROEK - De bus van stockcarracer JRW is zaterdagavond bij Petersburg (tussen Donkerbroek en Wijnjewoude) door een klapband van de weg geraakt. Alle twaalf inzittenden kwamen uiteindelijk met de schrik vrij.

De bus was op de terugreis van een race in Emmen, toen deze ter hoogte van het gehucht Petersburg op de N381, rechts voor een klapband kreeg. De bus raakte hierdoor van de weg, ramde een verkeersbord en kwam net voor een greppel tot stilstand. Ook een boom werd nog geschampt. De reactie van de chauffeur op de klapband, heeft een veel ernstiger ongeval voorkomen.

In eerste instantie liet het ongeval zich ernstig aanzien. Er werden dan ook verschillende hulpdiensten naar de N381 gestuurd, waaronder het hulpverleningsvoertuig van Oosterwolde. Gelukkig bleek het allemaal mee te vallen, en na onderzoek van twee inzittenden van de bus, hoefde er niemand mee naar het ziekenhuis.

De bus liep flinke schade op. De bus is door Broekhuizen geborgen. Zoals het nu staat zal het team van JRW zondag wel aan de start van het NK stockcar in Lelystad verschijnen. Zaterdag behaalde het team een tweede plek in Emmen.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Ochtendrit na kroegavond wordt hele dure grap

Ochtendrit na kroegavond wordt hele dure grap

regionaal nieuws

Stroomstoring treft regio Eanjum

Stroomstoring treft regio Eanjum



regionaal nieuws

'Kleine windmolens ook voor particulieren toestaan'

'Kleine windmolens ook voor particulieren toestaan'