18.7 °C
Foto: Tino Broekstra

Vrouw gewond bij ongeval Ureterp

wo 23 mei 2012 19.30 uur

URETERP - Woensdagmiddag is een vrouw gewond geraakt bij een ongeval op de Hegebrechsterleane in Ureterp.

De vrouw, die vanuit de richting Drachten kwam, moest uitwijken met haar VW Fox voor een auto die vanaf de Opgong de Hegebrechsterleane opreed. Hierdoor kwam de vrouw op de linker weghelft terecht, alwaar op dat moment de Mercedes personenbus vanuit de richting Ureterp naderde. Een frontale aanrijding was niet meer te voorkomen. De automobilist die vanaf de Opgong de Hegebrechsterleane opreed, is in eerste instantie doorgereden omdat hij mogelijk niets had gemerkt van wat hij veroorzaakt had. Later heeft hij zich alsnog bekend gemaakt.

Een toevallig passerende politie agente en een medewerker van de MKNN hebben in afwachting van de komst van de hulpdiensten, eerste hulp verleend. Omdat de vrouw eerder rugletsel heeft gehad, is besloten het dak van de auto af te laten halen door de brandweer van Ureterp. Met onbekende verwondingen is de bestuurster naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder van de Mercedesbus is met de schrik vrij gekomen.

Beide auto´s zijn door een berger afgesleept. Het verkeer ondervond veel hinder van het ongeval omdat de weg deels geblokkeerd was.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws