Account
Logo
Zoeken
2.8 °C

Warchild ontving niets van Beintema

do 29 maart 2012, 17.12 uur

DOKKUM - Een cheque van 10.000 euro, welke door Wim Beintema geschonken is aan Warchild, is nooit betaald. Het geld werd door de organisator van diverse tentfeesten in Dokkum aan het goede doel geschonken. De cheque werd tijdens één van de feesten in december groots uitgereikt aan medewerkers van Warchild. Wim Beintema overhandigde op 3 december de cheque samen met burgemeester Waanders van Dongeradeel.

Beintema werd dinsdag door de rechtbank failliet verklaard en nu blijkt dat ook Warchild niets ontvangen heeft. Warchild is niet blij met het faillissement en hoopt via de curator het geld alsnog te ontvangen. Hoe groot de totale schuld van Wim Beintema is, is op dit moment nog onduidelijk. Daar zal de komende weken duidelijkheid over moeten komen wanneer alles op een rijtje is gezet door de curator.

Wim Beintema laat in een reactie weten dat er een miscommunicatie is geweest met Warchild. Hij wilde het geld vooraf aan de uitreiking aan een project binnen Warchild geven naar eigen keuze. Na de uitreiking ontving hij een boek van Warchild waarin hij een project naar keuze kon uitzoeken. Door de relatieperikelen was deze keuze tot op heden nog niet gemaakt waardoor er ook niet betaald was. Ook Warchild zal het geld krijgen - net als de andere schuldeisers - ontvangen, zo laat Wim Beintema weten.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381



regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'





regionaal nieuws

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Poll: Goede keuze of niet?

Ja  
26.1%
Nee  
55.6%
Maakt me niet uit  
18.4%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!