25.9 °C
Foto: Henk Koster

Bromfietser (20) vlucht na ongeval

di 24 januari 2012 21.06 uur

KOLLUMERZWAAG - Een 20-jarige bromfietser uit Kollumerzwaag is dinsdagavond op de vlucht geslagen nadat hij op de Foarwei in Kollumerzwaag in botsing was gekomen met een 21-jarige automobilist uit Kollumerzwaag. De automobilist had de bromfietser helemaal niet gezien. De bromfietser raakte door de aanrijding aanvankelijk buiten westen waardoor de bestuurder gelijk de hulpdiensten alarmeerde. Nog voordat deze er waren, kwam de bromfietser bij en sloeg op de vlucht.

De bromfietser vluchtte eerst weg op zijn bromfiets en op de hoek met het W. Alzerdapaad liet de jongeman zijn bromfiets achter en ging te voet verder. Toen agenten en het personeel van de ambulance ter plaatse kwamen, werd duidelijk dat de bromfietser een behoorlijke smak had gemaakt. In de autoruit van de man zat een grote ster en ook de bromfiets was zwaar beschadigd. De ouders van de jongen waren snel gevonden en ondanks bemiddelingspogingen van hen, wilde hij niet vertellen waar hij verbleef en kon hij dus ook niet worden onderzocht op eventuele verwondingen.

De Verkeersongevallenanalyse van de politie heeft na het ongeval een onderzoek ingesteld naar het ongeval. Ten tijde van het ongeval was de weg afgesloten. Berger van Kammen heeft de auto en bromfiets later weggesleept.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws