Account
Logo
Zoeken
8.2 °C

Kollumerzwaagster mepte in kroeg

do 8 december 2011, 8.25 uur

LEEUWARDEN - Een mishandeling in een horecagelegenheid eindigde voor een Kollumerzwaagster (26) woensdag bij de politierechter. De man kreeg een werkstraf van 30 uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van een week. De Kollumerzwaagster heeft op 14 maart 2009 in een plaatselijk café een andere kroegganger in het gezicht gestompt.

Er was al een woordenwisseling geweest, voor het uit de hand liep. Volgens de Kollumerzwaagster was er na de ruzie niets meer gebeurd, maar verschillende getuigen hadden gezien dat de man het slachtoffer verschillende malen met de vuist in het gezicht had geslagen. Met verwondingen aan zijn gezicht was het slachtoffer via de achterdeur van het café gevlucht.

Hoewel een aantal getuigen bij de rechter-commissaris hadden verklaard dat ze geen mishandeling hadden gezien, ging de rechter er op basis van de verwondingen, de verklaringen van het slachtoffer en de andere getuigen vanuit dat er wel was geslagen. Het slachtoffer liep onder andere een paar loszittende tanden op. Hij heeft een poosje vloeibaar voedsel moeten eten. De Kollumerzwaagster moet hem 400 euro smartengeld betalen.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Voorwaardelijke boete voor online wapenhandelaar

Voorwaardelijke boete voor online wapenhandelaar

regionaal nieuws

Geslaagde kruiwagenmars door Burgum

Geslaagde kruiwagenmars door Burgum






regionaal nieuws

Johan Talsma (BVNL) stapt op als raadslid

Johan Talsma (BVNL) stapt op als raadslid