Account
Logo
Zoeken
8.9 °C

Wensink levert auto Rijschool Wielstra

vr 14 oktober 2011, 20.50 uur

DRACHTEN - Autobedrijf Wensink uit Drachten heeft deze week een gloednieuwe Mercedes-Benz geleverd aan Rijschool Wielstra uit Kollumerzwaag. De overdracht vond vrijdag bij Wensink aan de Kletten 20 in Drachten plaats. Rijschoolhouder Douwe Wielstra nam hier de sleutels in ontvangst van Dennis Elmers van Wensink Drachten.

Rijschool Wielstra
Douwe Wielstra koos dit jaar om een Mercedes Benz C 220 CDi Avantgarde aan te schaffen. Hij weet wat hij gaat rijden aangezien hij al sinds 1989 gebruik maakt van Mercedes-Benz als lesauto. Wielstra reed met volle tevredenheid in de afgelopen jaren diverse Mercedes modellen van de 190 series tot alle C-klasse's. Hij is zeer lovend over het merk en gaat voor kwaliteit, net als met zijn rijschool. Zijn rijschool bestaat inmiddels 23 jaar en dit betekent ongetwijfeld voor alle leerlingen dat hij met zijn instructeurs een vertrouwd adres biedt om het rijbewijs te kunnen halen.

Wensink Drachten
Dat rijschoolhouder Douwe Wielstra zijn auto aanschaft bij Wensink Drachten is niet zonder toeval. Wensink Drachten is een veelzijdig en allround autobedrijf. Naast het dealerschap van Mercedes-Benz kunnen klanten bij het autobedrijf ook terecht voor de Smart, Mercedes-Benz Bestelwagens, vrachtwagen en bussen en touringcars voor onderhoud. Wensink telt in Nederland inmiddels 23 vestigingen waarvan er drie in Friesland gevestigd zijn: Drachten, Heerenveen en Leeuwarden. Kenmerkend voor de vestiging in Drachten is dat zij niet de grootste Wensink vestiging is qua oppervlakte maar wel elk type klant kan bedienen met 12 ervaren medewerkers. Daarbij kan onderhoud aan de auto scherp gedaan worden in de werkplaats met bijvoorbeeld een APK voor slechts 19.95 euro.

Mercedes Benz B-klasse
Het merk Mercedes Benz bestaat al 125 jaar en heeft zo bewezen tot de topmerken van de wereld te behoren. De geheel vernieuwde Mercedes Benz B-klasse zal vanaf 19 november te bewonderen zijn in de showroom van Wensink Drachten. Deze auto is al verkrijgbaar vanaf 26.990 euro. Meer informatie volgt spoedig.

Links:

www.wielstra.nl
www.wensink.nl

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369


regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij



regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Poll: Wat vindt u van de overstap van Joran Jager?

Een verstandige keuze  
28.4%
Een slechte keuze. Hij had zijn partij en liberale principes trouw moeten blijven  
26.5%
Maakt niet uit, hij is er voor de inwoners  
19.6%
Geen mening  
25.5%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!



regionaal nieuws

Feanster duo verdacht van meerdere diefstallen

Feanster duo verdacht van meerdere diefstallen

regionaal nieuws

Streep door gaswinning boven Schiermonnikoog

Streep door gaswinning boven Schiermonnikoog