Account
Logo
Zoeken
12.3 °C

Expo, grootste editie in geschiedenis

ma 26 september 2011, 17.03 uur

DOKKUM - De opbouw van het grootste plattelandsevenement van Friesland is van start gegaan: Expo Noordoost Fryslân! Vorige week is gestart met het verdelen van rijplaten over het evenementen terrein aan het Harddraverspark in Dokkum. Deze week worden de grote aluhallen opgebouwd. Het enorme tentencomplex zal ruimte bieden aan de ruim 140 standhouders die zich inmiddels hebben aangemeld. Volgens de organisatie betreft het een recordaantal in haar 25-jarige geschiedenis.

Op donderdag 6 oktober wordt Expo Noordoost Fryslân officieel geopend door de nieuwe voorzitter van MKB Nederland, de heer Biesheuvel. Vanaf 17.30 uur is Expo Noordoost Fryslân toegankelijk voor het publiek en kunt u een kijkje komen nemen op de beursvloer.

Expo Noordoost Fryslân is een regionale consumentenbeurs voor jong én oud. Iedere dag bieden de ruim 140 exposanten unieke producten, de nieuwste noviteiten en leuke snuisterijen aan op hun stands. Het exposanten aanbod is zéér gevarieerd en uitgebreid. Binnenkort wordt de speciale Expo Noordoost Fryslân krant huis aan huis verspreid in Noordoost Friesland. Hierin vindt u het uitgebreide Expo programma, een overzicht van de exposanten en plattegronden.

Iedere dag worden er verschillende lifestyle shows op het grote podium gegeven. Live muziek, spetterende (dans) demonstraties en entertainment (ook voor kinderen) zal niet ontbreken tijdens de Expo. Ook de innerlijke mens wordt goed verzorgd; hapjes, drankjes, koffie, thee en volledige maaltijden zijn te verkrijgen in de grote horeca hal.

Meer informatie is te vinden op www.expo-nof.nl

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Brandweer blust brand in plezierjacht

Brandweer blust brand in plezierjacht

Poll: Moet je altijd Fries kunnen spreken op de rechtbank?

Ja, altijd  
68.4%
Ja, op aanvraag  
14.1%
Nee  
17.6%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!


regionaal nieuws

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin





regionaal nieuws

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk