18,8 °C
© Jochem Wiersma

Open reddingbootdagen KNRM L'oog

ma 25 juli 2011 23.13 uur

LAUWERSOOG -

Maandagavond is de eerste van vier Open Reddingboot Avonden gehouden door de vrijwilligers van het KNRM station Lauwersoog.

Tijdens deze avonden willen de vrijwilligers van het KNRM station Lauwersoog graag een ieder, die geïnteresseerd is in het Nederlandse Reddingwezen, de mogelijkheid geven om kennis te maken met de KNRM en zijn materiaal.

Naast het bezichtigen en kunnen stellen van vragen is het tevens mogelijk om mee te varen op één van de aanwezig reddingboten.

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij is een stichting die zijn operationele kosten en investeringen financiert uit donaties, giften en schenkingen. Op geen enkele wijze wordt subsidie of een bijdrage vanuit de Nederlandse Overheid ontvangen. Door de deuren te openen, die normaliter gesloten zijn, kan een kijkje worden genomen in de wereld van de KNRM.

Het is de bedoeling dat bestaande redders aan wal en mogelijk toekomstige nieuwe redders aan wal op deze manier ook zelf kunnen aanschouwen wat er met iedere gedoneerde Euro gebeurd of kan gaan gebeuren. Bent U al Redder aan Wal?

Er zijn nog Open Reddingboot Avonden op 1,8 en 15 augustus 2011 van 19.00 tot 21.00 uur.

FOTONIEUWS


 

Regionaal nieuws

dinsdag 21 september

Gewonde bij botsing op Hoofdweg