17,8 °C

Crazy Guitars in Surhuisterveen

zo 12 juni 2011 23.07 uur

SURHUISTERVEEN -

Het is de jarige H&I vereniging Surhuisterveen gelukt om de vaderlandse topattractie Crazy Guitars naar Surhuisterveen te halen. Op vrijdag 17 juni zal dit muziek fenomeen een optreden verzorgen in het centrum van koopcentrum Surhuisterveen. De slogan van de attractie laat niets te wensen over: "Gibson, Fenders, Marshalls! Are you ready to rock, Ready to roll? Let's go..."

Crazy Guitars is een totaal nieuw concept en heeft nu al een legendarische status. En dan de muziek. Een wervelende show met vijf fantastische muzikanten in een wisselende samenstelling. Snaarvirtuozen, een powerdrummer, zang die vanuit de tenen spelen om de 'zaal' te laten bruisen. En de crazy gitaristen die soms geluiden uit de gitaar halen die al even crazy zijn. Show & Music.

Belangrijk onderdeel van de show is DJ Martin die het publiek opwarmt voor de grote show. Ondertussen warmen de gitaristen de vingers op, zodat ze meteen vol erin kunnen vliegen. Anderhalf uur lang spelen ze de grootste classic rocksongs met superieure solo's en duels waar de vonken van afspatten. Na de show pakt de DJ de zaak weer op en zorgt dat iedereen nog lang blijft doorfeesten.

Op vrijdagavond 17 juni zal het centrum van Surhuisterveen in het teken staan van Crazy Guitars. Een evenement dat van 19.30 tot 00.00 uur zal duren en wat niemand mag of wil missen. Dit rockfestival is geheel gratis bij te wonen in het super feest weekend van 16 t/m 18 juni in Surhuisterveen.

 

Regionaal nieuws

vandaag, 13.52 uur

Waterstanden zakken in de regio