15,9 °C

Duo steelt banden van aanhangwagen

ma 18 april 2011 09.41 uur

KOLLUMERZWAAG -

De politie heeft zondagnacht rond 2.15 uur op de Maersmastrjitte in Kollumerzwaag een 30-jarige vrouw uit Kollumerzwaag en een 57-jarige vrouw uit De Westereen aangehouden op verdenking van diefstal van banden.

De twee vrouwen konden worden aangehouden nadat surveillerende agenten de twee zagen rijden op de Jeltingalaan in Buitenpost. Ze reden in een auto en kwamen uit de richting van een kassencomplex. De auto werd staande gehouden en op de achterbank zagen de agenten vier banden met velg liggen. In de kofferbak lagen nog twee banden en een betonschaar.

De agenten noteerden hierop de gegevens van de bestuurder en bijrijdster. Vervolgens stelden ze een onderzoek in bij het kassencomplex en daar bleek dat de ketting van een hek was doorgeknipt. Tevens stond op het terrein een aanhangwagen waarvan de banden ontbraken. De agenten zijn daarna naar de woning van de vrouw gereden en zagen de betreffende auto staan. Hierop werden beide verdachten aangehouden en overgebracht naar het politiebureau alwaar zij voor verhoor werden ingesloten.

 

Regionaal nieuws

15,9 °C

8 inbraken

8 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.