10,1 °C

Alarm Service Noord verkocht

di 01 maart 2011 17.53 uur

DE WESTEREEN -

Alarm Service Noord (ASN) in De Westereen is per 1 maart overgenomen door Trigion Beveiligingstechniek. Trigion heeft ASN overgenomen om haar positie in het noorden van het land te versterken. Volgens het bedrijf betekent de overname dat klanten in de regio direct toegang krijgen tot de modernste beveiligingstechnieken. Bovendien kunnen zij gebruik gaan maken van een nieuwe diensten zoals sprinkler- of andere blusinstallaties, kleine blusmiddelen, BHV-benodigdheden maar ook trainingen op het gebied van Safety & Security.

Volgens de directie van Trigion Beveiligingstechniek is de overname markttechnisch een schot in de roos. Business Unit Manager Mark Strating: "Omdat onze activiteiten zich meer en meer verspreiden over het gehele land bestond al langer de behoefte om in Noord-Nederland over meer capaciteit te beschikken. ASN is een gerenommeerde speler in Friesland met goedopgeleide medewerkers en een hele mooie trouwe klantenkring. We zijn ervan overtuigd dat we hier een uitstekende toekomst tegemoet gaan."

ASN-directeur Remmelt Pit ziet de overname als een belangrijke stap: "We hebben in Trigion een partij gevonden die klaar is voor de toekomst en die in staat is de continuïteit te garanderen van onze brede pakket aan diensten op het gebied van zowel technische als reguliere beveiliging. Bovendien kunnen we onze relaties een aantal nieuwe diensten aanbieden, wat onze positie op de Friese markt verder zal versterken. Wat zal blijven is onze no nonsense aanpak en onze vlakke organisatiestructuur en korte lijnen."

 

Regionaal nieuws

Vandaag, 18.30 uur

Marrum krijgt jeu-de-boulesbaan

10,1 °C

3 inbraken

4 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.