3,1 °C

Drachten: trio wil vluchten na ongeval

do 24 februari 2011 10.07 uur

DRACHTEN -

De politie heeft woensdagavond drie inwoners van Drachten van 16, 19 en 20 jaar aangehouden in verband met een aanrijding op de Beter Wonen in Drachten. Bij aankomst van de agenten bleek dat buurtbewoners al twee mannen (16 en 20 jaar) aangehouden omdat dit duo er na de aanrijding vandoor wilde gaan. Een derde persoon was het wel gelukt om te vluchten. De 20-jarige kon zich niet legitimeren en de 16-jarige werd aangehouden omdat de politie aanvankelijk vermoedde dat hij gereden had.

Na onderzoek konden agenten in een winkel aan de Stationsweg een 19-jarige Drachtster aanhouden. Hij bleek het voertuig te hebben bestuurd. De auto werd in beslag genomen. En het trio werd gehoord. Tegen de 20-jarige man werd proces-verbaal opgemaakt voor het niet kunnen tonen een legitimatiebewijs. De 16-jarige werd als getuige gehoord, hij bleek geen strafbare feiten te hebben gepleegd.

Tegen de 19-jarige bestuurder werd proces-verbaal opgemaakt voor het rijden zonder geldig rijbewijs en het verlaten van de plaats van een ongeval. Tevens bleek de man in het bezit te zijn van een gestolen OV-chipkaart. In deze zaak moet hij nog nader worden gehoord.

 

Regionaal nieuws

3,1 °C

11 inbraken

10 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Verwijder zoveel mogelijk bubbels in dit klassieke bubbelschietspel.

Of speel iets anders op WâldNet Games.