1 °C

Auto van K'zwaagster in beslaggenomen

vr 28 januari 2011 09.49 uur

KOLLUMERZWAAG -

De politie heeft donderdag een 31-jarige man uit Kollumerzwaag aangehouden en de auto waarin hij reed in beslag genomen. De man wordt ervan verdacht een vrouw te hebben bedreigd en zonder rijbewijs te hebben gereden.

De man kreeg om 12.10 uur ruzie met de vrouw omdat haar zoontje, die zij van school had opgehaald, zonder uit te kijken de kruising van de Pieter Postmastrjitte/Beukerstrjitte overstak en hij daarvoor moest afremmen. Toen de vrouw hier iets van zei, stopte de automobilist. Hij bedreigde de vrouw en een omstander en pakte hen vast. Van deze bedreiging waren leerlingen en ouders van een basisschool getuige. Nadat de dames wegreden, volgde hij de vrouwen met zijn auto hinderlijk. Nadat de aangeefsters de politie hadden gewaarschuwd stelden de agenten een onderzoek in.

De man werd donderdagmiddag in zijn woning aangehouden. Uit onderzoek bleek dat hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Daarvoor had hij meerdere keren proces-verbaal gekregen. In overleg met officier van justitie werd de auto in beslag genomen. Tegen de verdachte werd proces-verbaal opgemaakt. De kinderen op de school worden door medewerkers van Bureau Slachtofferhulp opgevangen.

 

Regionaal nieuws

1 °C

9 inbraken

10 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Verwijder zoveel mogelijk bubbels in dit klassieke bubbelschietspel.

Of speel iets anders op WâldNet Games.