8,7 °C

Diverse ongevallen door gladheid

vr 03 december 2010 09.15 uur

BUITENPOST -

Door de sneeuwval in de nacht van donderdag op vrijdag hebben er diverse ongevallen plaatsgevonden in de regio. Een overzicht:

Buitenpost
Op de Lauwersmeerweg sloeg een 27-jarige inwoner van Sneek met zijn auto over de kop. De auto kwam in de sloot tot stilstand. Later was het op deze weg wederom raak toen een 32-jarige man uit Ee de macht over het stuur verloor. Hij raakte een paar keer met zijn auto de vangrails. Vervolgens boste hij tegen een verkeersbord en kwam tot stilstand in een sloot. De bestuurder had rugklachten en werd per de ambulance overgebracht naar ziekenhuis de Sionsberg.

Dokkum
Op de Harddraversdijk reed een 19-jarige Dokkumer met zijn auto tegen de vangrail. Hij kwam tot stilstand in de groenstrook. Op De Dijk in Dokkum is een 42-jarige man uit Dokkum met zijn auto tegen de muur van een bedrijfspand gereden.

Nij Beets
Op de Domela Nieuwenhuisweg is donderdagavond rond 23.30 uur een bestuurster (leeftijd en woonplaats niet bekend) tegen een boom gereden. Ze kwam bij het ongeval met de schrik vrij. Door de klap draaide de auto om zijn as en kwam dwars op de weg tot stilstand. Berger Tolman heeft het zwaarbeschadigde voertuig geborgen.

 

Regionaal nieuws

8,7 °C

5 inbraken

14 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.