Account
Logo
Zoeken
6.6 °C

Relatiebemiddeling voor single van nu

ma 8 november 2010, 20.30 uur

DRACHTEN - Ons land kent veel singles, en dat worden er jaarlijks meer. Singles die een leuk leven hebben, een leuke baan, sociale contacten....

U bent er achter gekomen dat het leven nog mooier is met de juiste partner! Bij 40PlusRelatie vindt u gelijkgestemde singles, waarvan het bureau zeker weet dat ze ongebonden zijn en serieus op zoek naar een relatie. Het enige wat u hoeft te doen, is een afspraak maken met één van ons en wij zorgen er voor dat de juiste singles op uw pad komen.

40PlusRelatie is een relatiebemiddelingsbureau voor singles vanaf 40 jaar. Wij hebben persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan, bij 40PlusRelatie heeft u altijd één vast aanspreekpunt.

"Ik ben Shirley Algera, uw aanspreekpunt voor de regio Friesland, Noordoost polder, Steenwijk en Meppel. U kunt voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek bij mij op het kantoor in Wolvega komen. Als u het prettiger vindt, kom ik ook bij u thuis. Ik leg in dit gesprek uit hoe we werken en u kunt iets over uzelf vertellen. Daarna bespreek ik uw mogelijkheden en stem die af op uw eigen persoonlijke wensen.

Ik ga persoonlijk voor u op zoek, maar om uw kansen te vergroten op het vinden van een fijne partner organiseren wij ook regelmatig single-activiteiten."

Op vrijdag 19 november organiseert Shirley samen met het PosthuisTheater in Heerenveen een theatervoorstelling met aansluitend borrelen. De kosten zijn € 29,50 p.p. Dit is inclusief 4 consumpties en een hapje.

U bent welkom vanaf 19.30 uur, de voorstelling begint om 20.15 uur. Kijk voor meer informatie op www.40plusrelatie.nl

Opgave kan tot uiterlijk 12 november a.s. U kunt zich aanmelden door mij te bellen. Shirley Algera tel: 0561 850284 (vol=vol)

De voorstelling “Caveman” een oergeestige komedie met Peter Faber, over de eeuwig durende strijd tussen mannen en vrouwen. Een feest van herkenning. "Wij hebben gekozen voor deze voorstelling omdat het zowel voor mannen, als voor vrouwen een ontspannen avond uit is!"

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369



regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij


regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Poll: Wat vindt u van de overstap van Joran Jager?

Een verstandige keuze  
26.4%
Een slechte keuze. Hij had zijn partij en liberale principes trouw moeten blijven  
27.2%
Maakt niet uit, hij is er voor de inwoners  
17.6%
Geen mening  
28.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!