27,7 °C

Meisje (10) aangerand in Bakkeveen

wo 20 oktober 2010 09.30 uur

BAKKEVEEN -

De politie stelt een onderzoek in naar de aanranding van een 10-jarig meisje in Bakkeveen. Op vrijdag 8 oktober rond 17.00 uur speelde het meisjes samen met leeftijdgenootjes in de buurt van de Hervormde kerk aan de Tsjerkewal. Rond dat tijdstip stopte er een man in een rode auto. Hij vroeg aan de spelende kinderen of zij wisten waar de kerk was.

De 10-jarige liep met de man mee om hem de kerk aan te wijzen. Het lukte de man om het meisje mee te lokken achter de kerk en eenmaal achter de kerk stopte hij zijn hand in haar broek en betastte haar. Het meisje wist los te komen en vluchtte naar huis.

Uit het politie onderzoek is naar voren gekomen dat het gaat om een blanke man (25-30 jaar) met kort stekelig grijs haar en een gezet postuur met een buikje. Hij had een rond gezicht en een klein sikje en veel haar op de armen. De dader reed in een rode auto waarvan het merk en type onbekend zijn. De man heeft in Bakkeveen rondgereden, is langs de scholen en sporthal gekomen en is mogelijk ook bij het speelveldje achter de kerk, aan de Nije Buorren, geweest.

De politie wil graag in contact komen met mensen die deze man of zijn auto op vrijdag 8 oktober of eerder gezien hebben. Mocht u iemand aan de hand van het opgegeven signalement denken te (her) kennen, neem dan contact op met de politie.

 

Regionaal nieuws

27,7 °C

9 inbraken

7 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.