Account
Logo
Zoeken
4.5 °C

Nij Beetse echt moeder van baby's

vr 13 augustus 2010, 18.22 uur

NIJ BEETS -

De 25-jarige vrouw uit Nij Beets, die verdacht wordt van moord/doodslag c.q. kindermoord/doodslag op haar baby's, heeft bekend vier maal zwanger te zijn geweest en haar baby’s na de bevalling om het leven te hebben gebracht.
Onderzoek door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) te Den Haag heeft inmiddels zeer sterke steun opgeleverd voor de hypothese dat de verdachte de moeder is van de vier gevonden baby's.

Verloop onderzoek
Het technisch en tactisch onderzoek in de ouderlijke woning van verdachte is afgerond. De recherche probeert aan de hand van onder andere verklaringen van de verdachte, verklaringen van getuigen en het tactisch en technisch materiaal dat is aangetroffen in de woning van verdachte, duidelijkheid te krijgen in deze zaak. Over het verloop van het onderzoek naar de verwekker(s) van de baby’s worden uit oogpunt van onderzoeksbelang en privacy geen mededelingen gedaan.

Het onderzoek is in volle gang. Er werken op dit moment 35 rechercheurs aan de zaak. De raadkamer van de rechtbank in Leeuwarden bepaalt op woensdag 18 augustus 2010 of de verdachte langer in voorarrest blijft.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381


regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'





regionaal nieuws

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand


Poll: Goede keuze of niet?

Ja  
26.5%
Nee  
55.3%
Maakt me niet uit  
18.3%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!