0,8 °C

v.l.n.r. Eldert Huisman, voorzitter Kiwanis Club Drachten, Bert Middel, burgemeester Gemeente Smallingerland, Rico Jalink, vice voorzitter, Arnold van der Goot, secretaris, Thom Deutekom, voorzitter Straatgolfcommissie

Straatgolf: 8000 euro voor Kiwanis

vr 02 juli 2010 14.35 uur

DRACHTEN -

Woensdag heeft het bestuur van Kiwanis Club Drachten een cheque overhandigt ter hoogte van 8000 euro aan Bert Middel, burgermeester van de gemeente Smallingerland. Het geld is bestemd voor het verbeteren van leefomstandigheden van met HIV en Aids besmette wezen in Gobabis, de partnergemeente van Smallingerland.

Het geld werd bijeengebracht door deelnemers en sponsoren van een Straatgolftoernooi dat werd gehouden op zondag 6 juni. Die dag trokken 72 golfers door 18 parken en groenstroken van Drachten. De reacties van de deelnemers waren louter positief, mede door het perfecte weer en vanwege de vele mooie plekjes die in Drachten verscholen liggen. De vele positieve reacties van zowel spelers als sponsoren hebben de organisatie nu al doen besluiten ook volgend jaar het Straatgolftoernooi te organiseren.

 

Regionaal nieuws