Account
Logo
Zoeken
6.5 °C

Strawelte: Bin ik de Heit fan Doutzen?

di 25 mei 2010, 17.08 uur

BURGUM - De videoclip 'De Mem Fan Doutzen' is al meer dan 200.000 keer bekeken op Youtube en is een doorslaand succes. Er zijn ook al ontelbare covers van het nummer gemaakt, maar voor degene die het nog niet wisten: Strawelte is na hun succesvolle en volledig uitverkochte reunie tour (compleet met boek en DVD) in 2008 voor altijd gestopt met optreden.

De vraag naar t-shirts met "De Mem fan Doutzen" blijkt dat de reeds gestopte band een inschattingsfout heeft gemaakt door geen t-shirts te maken van dit succesvolle nummer. Daarom is besloten alsnog met een t-shirt op de markt te komen. Deze kan besteld worden via www.strawelte.nl en op 20 juni (vaderdag) op de 'T-himden Op Hel Dei' in Kiehool in Burgum worden opgehaald.

De shirts worden niet verstuurd, maar de fans worden verwacht hun shirts te komen halen: "We hebben geen zin om weer weken achter elkaar naar de brievenbus te lopen met karrevrachten t– shirts en zo TNT post te sponsoren en daarom organiseren we voor jong en oud een gezellige middag", aldus Klaas Land, de manager van Strawelte.

Tijdens de OpHelDei is er voor de kleintjes is een springkussen en suikerspinstand geregeld. Voor de wat ouderen zullen de bands 'De Doelleazen' - bekend van hun geniale House uitvoering van de Mem Fan Doutzen en Jarretank optreden. Het eerste t-shirt wordt overhandigd aan niemand minder dan de Echte Heit van Doutzen.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369



regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij


regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Poll: Wat vindt u van de overstap van Joran Jager?

Een verstandige keuze  
26.4%
Een slechte keuze. Hij had zijn partij en liberale principes trouw moeten blijven  
27.2%
Maakt niet uit, hij is er voor de inwoners  
17.6%
Geen mening  
28.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!