Account
Logo
Zoeken
15 °C

Alle kluisjes bij Qbuzz leeggeroofd

do 8 april 2010, 13.19 uur

DRACHTEN - Alle persoonlijke kluisjes van buschauffeurs van Qbuzz zijn woensdagnacht leeggeroofd in Drachten. De inbraak vond plaats aan de Kelvinlaan waar Qbuzz een gebouwtje heeft met zo'n honderd kluisjes en een kantine. De politie kreeg rond 4.30 uur een melding maar eenmaal ter plaatse gekomen, ontbrak elk spoor van de dader(s). Aan de achterkant bleek gaas opengeknipt te zijn en vervolgens heeft men een raam kapot gemaakt om in het gebouw te komen.

Volgens de politie werden alle persoonlijke kluisjes opengebroken. Er werden stempels, strippenkaarten, wisselgeld en persoonlijke eigendommen - waaronder geld - van de chauffeurs buitgemaakt. Alle chauffeurs moesten in de ochtend zonder stempels en strippenkaarten uitrijden omdat niemand het gebouw in kon vanwege het technisch onderzoek van de politie. Naast de persoonlijke kluisjes werd ook een grote kluis naar buiten gegooid. Deze werd buiten opengebroken en de buit werd meegenomen.

De technische recherche is donderdag druk bezig met onderzoek en er moet nog een aangifte van inbraak gedaan worden door Qbuzz.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



ondernemend nieuws

Etiketten op rol voor allerhande toepassingen

Etiketten op rol voor allerhande toepassingen







Poll: Moet je altijd Fries kunnen spreken op de rechtbank?

Ja, altijd  
68.2%
Ja, op aanvraag  
14%
Nee  
17.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!


regionaal nieuws

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin