Account
Logo
Zoeken
7.6 °C

ROC organiseert verkiezingsdebat

wo 24 februari 2010, 12.55 uur

DRACHTEN - 2010 is het jaar van de gemeenteraadsverkiezingen. Naar aanleiding daarvan organiseert ROC Friese Poort Drachten in samenwerking met de gemeente Smallingerland op de vooravond van de verkiezingen een politiek debat, 'de stem van Smallingerland'. Dit debat vindt plaats op dinsdag 2 maart bij ROC Friese Poort aan de Leidijk 49 te Drachten.

De lijsttrekkers van alle twaalf partijen uit de gemeente Smallingerland worden deze avond aan de tand gevoeld over zes belangrijke onderwerpen die de komende vier jaar spelen. Zo zal er ondermeer gedebatteerd worden over een mogelijke gemeentelijke herindeling, de cultuurclustering en de financiering van de geplande spoorlijn tussen Heerenveen en Groningen.

Het prikkelende debat wordt geleid door Omrop Fryslân-journalist Eelke Lok en is live te volgen op www.destemvansmallingerland.nl. Natuurlijk is er deze avond ook ruimte voor vragen van het publiek. De avond zal muzikaal omlijst worden door troubadour Piter Wilkens. De organisatie deze avond is in handen van tweedejaars deelnemers Journalistiek & Fotografie. Zij werken gezamenlijk met derde- en vierdejaars deelnemers van de opleiding Televisie & Mediaproductie aan de live uitzending van dit debat.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Brandweer blust brand in plezierjacht

Brandweer blust brand in plezierjacht

Poll: Moet je altijd Fries kunnen spreken op de rechtbank?

Ja, altijd  
67.1%
Ja, op aanvraag  
15.1%
Nee  
17.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!

regionaal nieuws

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin





regionaal nieuws

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk