3,7 °C

Criminele Drachtsters aangehouden

zo 14 februari 2010 19.57 uur

DRACHTEN -

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag op verschillende plaatsen in het land twee criminele Drachtsters aangehouden. Een 19- jarige man wilde een uitgaansgelegenheid aan de Domoweg in Beilen binnen gaan toen medewerkers ontdekten dat de man een zogenaamde taser (stroomstootwapen) bij zich droeg. De politie werd gealarmeerd en heeft de man aangehouden. De man is meegenomen naar het bureau voor verhoor. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

De politie heeft daarnaast zondagmorgen net voor 10.00 uur twee mannen aangehouden op de Westelijke Havendijk wegens inbraak. De arrestatie van een 27-jarige Utrechter en een 31- jarige man uit Drachten volgde op een achtervolging vanuit Willemstad. Daar werd rond 09.30 uur ingebroken bij een watersportwinkel aan de Lantaarndijk.

Surveillerende agenten overliepen twee mannen en zagen dat ze er in een Volvo vandoor gingen. Op de A17 konden agenten de auto klemrijden. Beide inzittenden gingen er lopend vandoor, maar werden snel achterhaald. Het tweetal is in verzekering gesteld. Een rijstrook van de A17 werd afgesloten voor het onderzoek op de snelweg. Bij de inbraak werd een geldbedrag buitgemaakt.

 

Regionaal nieuws

3,7 °C

5 inbraken

14 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.