© FDS-Fotopress
Culinair magazine gepresenteerd
di 17 december 2002, 22.57 uur
ROTTEVALLE - Het allereerste nummer van het lifestyle
magazine "Fryslân Culinair" is dinsdag
gepresenteerd in de Herberg van Smallingerland
te Rottevalle. Het magazine is een gezamenlijk
initiatief van "Fryslân Culinair" en de
Noordelijke mediagroep.
Bij Fryslân Culinair zijn verschillende
horecabedrijven aangesloten door de gehele
provincie: De Abdij van Dockum, Lauwswolt te
Beetsterzwaag, Rechthuis in Rinsumageest, Café
de Roskam te Kollum, De Herberg van
Smallingerland te Rottevalle en andere
horecagelegenheden.
Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn
Meer nieuws
regionaal nieuws
premium
Geitenhouderij in Sibrandahûs mag nieuwe stal bouwen
Een geitenhouderij aan de Trekwei in Sibrandahûs mag na vijf jaar aan procedures aanvangen met de bouw van een nieuwe stal.
donderdag 28 maart | 3 reacties
regionaal nieuws
Trekwei ruim drie uur gesloten voor berging bestelbus
donderdag 28 maart | 3 reacties
regionaal nieuws
Bestelbus in Stroobossertrekvaart: Inzittenden gered door boot
Het was even flink schrikken voor twee inzittenden van een bestelbus.
donderdag 28 maart | 10 reacties
regionaal nieuws
Meisje mishandeld door man (24) na afwijzing flirt
premium donderdag 28 maart | 4 reacties
regionaal nieuws
Politie 'jaagt' op 120 jongeren tijdens Jachtseizoen
donderdag 28 maart | 17 reacties