Account
Logo
Zoeken
8.3 °C

© WâldNet |  Op de foto de overdracht van de inlogcodes tussen ACROA en de leerlingenraad. De leerlingen op de achtergrond zijn klaar voor het tevredenheidsonderzoek. Vlnr: Simon (leerlingenraad), Jelmer(ACROA), Menno(ACROA), Tjerk-Hidde en Wessel

Oud-leerlingen even terug op school

vr 21 november 2008, 12.55 uur

DRACHTEN - Wie denkt dat leerlingen uit het voortgezet onderwijs niet weer terugkeren op het oude nest heeft het mis. Oud-leerlingen van de CSG Liudger Jelmer Woudstra en Menno Bouma hebben een jaar of 4 geleden de school met een Gymnasium-diploma verlaten en studeren nu aan de Universiteit van Twente. Tijdens hun studie zijn ze hun eigen bedrijfje gestart. De naam van het bedrijf is ACROA en staat voor "Animus Contentus Res Optimas Adducit": tevredenheid leidt tot kwaliteit.

Acroa is een onderzoeksbureautje en voert haar onderzoeken uit door middel van online enquêtes. De studenten zochten contact met CSG Liudger om als testomgeving te fungeren voor hun product. Dit kon wel omdat de leerlingenraad toevallig net van plan was om een enquête te houden onder alle 1100 leerlingen van de locatie Raai.

Inmiddels zijn alle vragen in het programma gestopt en is men op vrijdag gestart met het beantwoorden van de vragen. Volgens de opdrachtgever (de leerlingenraad) en de leerlingen die de vragenlijst moeten invullen ziet alles er zeer overzichtelijk uit, het werkt erg simpel en is daardoor erg klantvriendelijk.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....